mamaplus

Proaspăta soție a lui Brooklyn Beckham i-a ”înțepat” subtil pe socrii Victoria și David

-
//
30.06.2022

Într-un interviu recent, modelul Nicola Peltz, care i-a devenit de curând soție lui Brooklyn Beckham, fiul celebrilor Victoria și David Beckham, pare că i-a atacat subtil pe socrii ei, atunci când a vorbit de cariera iubitului ei. Nicola Peltz a părut să-i înțepe pe David și Victoria Beckham, spunând că soțul ei, Brooklyn, s-a simțit „presat să mulțumească pe toată lumea”, încercând astfel să profeseze în domenii care nu i-au plăcut deloc. 

Desigur, tânăra nu a rostit direct numele celor doi, însă a dat de înțeles că aceștia l-ar fi împins de la spate pe Brooklyn să încerce anumite cariere, care nu au fost pe placul lui, probabil chiar cea din industria modelling-ului, spre exemplu.

De asemenea, Nicola a lăsat să se înțeleagă că părinții soțului ei, fostul as al fotbalului David Beckham, în vârstă de 47 de ani, și vedeta pop devenită designer vestimentar Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, ar fi reprezentat indirect unul dintre motivele pentru care Brooklyn a ales să studieze fotografia pentru o perioadă atât lungă, înainte ca tânărul să își urmeze inima și să încerce să-și creeze o carieră de bucătar.

mamaplus

Vorbind pentru Revista Tatler, Nicola, în vârstă de 27 de ani, a spus că Brooklyn a simțit „o presiune imensă pentru a-i mulțumi pe cei din jurul lui în privința carierei, care nu a fost pe placul lui.” Ulterior, tânăra a dezvăluit că soțul ei a apelat la ajutorul tatălui ei, omul de afaceri miliardar Nelson Peltz, pentru câteva sfaturi în privința carierei. 

„Brooklyn face lucruri foarte interesante, diverse show-uri, și, de asemenea, și câteva lucruri legate de afaceri...E adorabil. Îl văd cum îl sună pe tatăl meu și îi spune: „Ce părere ai despre asta?” Îmi place să-l privesc învățând de la tatăl meu.”, a mai spus Nicola Peltz, potrivit Mirror.

Speculațiile potrivit cărora Nicola ar fi făcut referire la „presiunea” venită din partea lui David și Victoria Beckham au apărut și după ce Brooklyn nu i-a urat în mod public mamei lui niciun mesaj de „Ziua Mamei”, interpretându-se că între aceștia ar fi existat divergențe.