Proaspata mama, Serena Williams i-a scris o scrisoare emotionanta mamei ei

Proaspata mama, Serena Williams i-a scris o scrisoare emotionanta mamei ei

-
//
22.09.2017

La cateva zile dupa ce a dat nastere primului sau copil, celebra jucatoare de tenis Serena Williams i-a adresat mamei sale o scrisoare cu un mesaj emotionant.

Proaspata mama, Serena Williams i-a scris o scrisoare emotionanta mamei ei

Campioana de grand slam Serena Williams a scris despre dificultatile pe care le-a intampinat crescand ca o femeie de culoare si despre sperantele pe care le are pentru fetita ei, Alexis.

Scopul scrisorii a fost de a-i multumi mamei ei pentru ca reprezinta cel mai important model pentru Serena.

“Draga mama,

Esti una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Ma uitam la fiica mea (Doamne, da, am o fiica) si are bratele si picioarele mele!

Are acelasi corp muscular, puternic si senzational ca al meu. Nu stiu cum as reactiona daca ar fi nevoita sa treaca prin ce am trecut eu in fiecare zi de la varsta de cincisprezece ani, pana in prezent.

Am fost numita masculina din cauza constitutiei mele mai robuste. Am fost acuzata ca luam droguri (Nu, intotdeauna am avut prea multa integritate ca sa ma port necinstit pentru a fi in avantaj). S-a spus despre mine ca nu ar trebui sa apartin jocurilor pentru femei si ca ar trebui sa joc la barbati, din cauza ca aratam mult mai puternica decat celelalte jucatoare (Nu, pur si simplu muncesc din greu si am fost nascuta cu acest corp extraordinar si sunt mandra de asta).

Dar mama, nu prea stiu cum ai reusit sa nu te certi cu vreun reporter, persoana sau chiar si hater, care a fost prea ignorant sa inteleaga puterea femeii de culoare.

Sunt mandra ca am reusit sa le aratam cum arata anumite femei. Nu aratam cu toate la fel. Avem forme, suntem puternice, musculoase, inalte, scunde, si asa mai departe. Intr-un final, toate suntem la fel: suntem femei si suntem mandre!

Esti asa de rafinata, mi-as dori sa ti-o iau pe urme. Incerc, totusi, iar Dumnezeu inca nu a terminat cu mine. Mai am un drum LUNG de parcurs, dar iti multumesc.

Iti multumesc pentru ca ai fost modelul de care am avut nevoie pentru a indura toate greutatile care acum au devenit niste provocari care imi plac. Imi doresc sa o invat acelasi lucru pe fetita mea, Alexis Olympia, si sa am aceeasi tarie pe care ai avut-o si tu.

Promite-mi, mama, ca vei continua sa ma ajuti. Nu sunt sigura ca sunt deocamdata la fel de blanda si puternica cum esti tu. Sper sa ajung acolo intr-o buna zi. Te iubesc mult.

Cea mai mica fiica a ta din cele cinci,
Serena.”

Sursa: Elle.ro