mamaplus

Prințul Louis, fiul lui Kate Middleton, împlinește astăzi 3 ani

-
//
23.04.2021

În aceste momente triste pentru familia regală britanică, o imagine nouă cu moștenitorul familiei regale este ca o adevărată terapie. Este fotografia care marchează ziua de naştere a Prințului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge care a împlinit, astăzi, trei ani.

Poza care-l arată pe micuțul prinț pe bicicletă, pregătindu-se pentru prima lui zi de grădiniță, a fost făcută de mama lui, Kate Middleton, şi distribuită pe pagina de Instagram a Palatului Kensington.

mamaplus

Îmbrăcat în albastru din cap până-n picioare, băiețelul în vârstă de trei ani, care-şi sărbătoreşte ziua la două zile diferență de Regina Elisabeta, ne demonstrează pe zi ce trece că este o copie fidelă a mamei lui. Mai mult, unii merg până acolo şi spun că micuțul seamănă foarte tare cu tatăl lui Kate, Michael Middleton.

După aniversarea lui Louis urmează cele ale fraților lui mai mari: Prințesa Charlotte va împlini şase ani luna viitoare, iar George, primul născut, va aniversa opt ani în luna iulie.

Prințul Louis merge la aceeaşi grădiniță din Kensington pe care a urmat-o şi sora lui mai mare, Prințesa Charlotte, înainte de a intra la şcoală.

mamaplus