mamaplus

Prințul Harry l-ar fi înjurat pe tatăl său, care a refuzat să-i dea bani

-
//
11.04.2023

Prințul Harry l-ar fi înjurat pe Regele Charles la telefon după o ceartă despre bani, monarhul refuzând apoi să mai preia apelurile de la fiul său. 

 

mamaplus

Dezvăluirile sunt făcute în cartea „Regele nostru: Charles al III-lea”, scrisă de jurnalistul Robert Jobson, corespondent acreditat la Casa Regală. Harry și-a sunat în mod repetat tatăl, care era atunci Prințul de Wales, pentru a-i cere bani, atunci când acesta se mutase deja în SUA și încetase să mai fie membru activ al familiei regale, însă discuțiile au devenit tensionate, scrie presă din Marea Britanie, care preia pasaje din cartea „Regele nostru: Charles al III-lea”, transmite digi24.ro

„Prințul Charles a încetat pur și simplu să mai primească apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și a cerut în mod repetat bani”, potrivit cărții. „Când Regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”. 

Potrivit cărții, Harry a sunat-o în mod repetat pe Regină să se plângă de Charles, iar ea i-a spus nepotului ei să vorbească cu tatăl său.

„Majestatea Sa a considerat apelurile Prințului Harry destul de dificile și obositoare”, spune o sursă citată de Robert Jobson în cartea sa. „Ea nu a vrut să se amestece în relația tată/fiu și l-a îndemnat să vorbească cu tatăl său”. 

Cartea dezvăluie, de asemenea, că Prințul Harry a fost „furios” după ce tatăl său i-a spus că nu își poate permite să plătească pentru Meghan Markle ca parte a familiei regale. Harry i-a spus prințului Charles că plănuiește să se căsătorească cu Meghan și a fost supărat când nu a primit răspunsul pe care și-l dorea. 

Prințul William, care era și el acolo, a întrebat: „Ești sigur, Harold?”