mamaplus

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle

-
//
12.06.2019

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle, la începutul relației lor. Ducele a avut o aventură cu modelul Sarah Ann Macklin, susține biografa Angela Levin.

mamaplus

Harry și modelul s-au întâlnit la o petrecere și de acolo a pornit totul, scris Levin în cartea „Harry: Conversations with the Prince”. 

Ducele de Sussex a bombardat-o pe Sarah cu mesaje după întâlnirea lor, dar nu și-a luat niciun angajament. 

„La începutul relației cu Meghan, Harry ar fi mers la mai multe întâlniri cu modelul Burberry Sarah Ann Maccklin. S-au cunoscut la o petrecere privată, el i-a luat numărul de telefon și a bombardat-o cu mesaje. Dar s-a dovedit a fi doar o aventură”, a declarat Angela Levin pentru The Express.

Potrivit unei prietene de-a modelului, cei doi au ieșit de câteva ori, dar erau destul de diferiți, Sarah ducând o viață sănătoasă și fără alcool. Aceasta și-a dezvoltat o carieră de succes ca nutriționist.

mamaplus

Ducii de Sussex s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, pusă la cale de un prieten comun. Cei doi și-au început relația în iunie 2016, prima apariție publică având loc la Jocurile Invictus desfășurate la Toronto, în septembrie 2017.

Logodna lor a fost anunțată după două luni și s-au căsătorit în mai 2018. 

Sursa