mamaplus

Prințesa Eugenie stă acasă cu copilul, iar soțul ei se distrează cu modelele pe yacht

-
//
03.08.2021

Majoritatea proaspeților tătici se ocupă doar de schimbat scutece şi legănat copilul noaptea, însă soțul Prințesei Eugenie a fost surprins bând şampanie pe un yacht de lux şi bucurându-se de compania unor femei tinere şi frumoase, pe coasta italiană. Ce se întâmplă între Jack Brooksbank şi Prințesa Eugenie, care au devenit părinți de curând şi duc vieți complet diferite – ea stă acasă cu bebeluşul, pe când el este înconjurat de modele în bikini, cu care se distrează de minune?

Se pare că faimosul tătic de 35 de ani îşi petrece acest weekend în Capri, unde participă la o gală caritabilă, în timp ce soția lui a rămas acasă, la Windsor, şi are grijă de copilul lor de numai 5 luni, August.

Jack este ambasadorul tequilei Casamigos, brand care a sponsorizat Unicef Summer Gala, la care numai biletul de participare a costat între 8.000 şi 25.000 de lire sterline. Iar, înainte de grandiosul eveniment, şi-a petrecut după-amiaza de vineri explorând coasta Capri.

Cine l-a însoțit pe Jack? Rachel Zalis, fostul editor al revistei Glamour şi actualul director mondial al Casamigos, şi Maria Buccellati, un fost model care a devenit ambasador fashion. Ambele şi-au etalat formele frumoase la bordul yacht-ului de lux pe care se afla şi soțul Prințesei Eugenie. Printre ceilalți invitați la distracția de pe vas s-au mai numărat modelul italian Erica Pelosini, pe care Jack a luat-o, la un moment dat, de talie.

Nu se ştie cum de Jack le cunoaşte pe Erica şi pe Maria, însă amândouă sunt asociatele influencerului israelian Hofit Golan (35), care apare peste tot prin lume pe yacht-urile celor bogați şi influenți.

Se pare că Eugenie nu şi-a însoțit soțul în Capri, pentru că el se află acolo ca să lucreze, era o călătorie în interes de serviciu. Printre invitații de la eveniment s-au numărat Katy Perry, John Legend şi Heidi Klum. Aşadar nu s-a declanşat un nou scandal regal, omul s-a pozat alături de modele doar de dragul job-ului său, da?

mamaplus