mamaplus

Prințesa Beatrice și-a botezat în mare secret fetița, pe micuța Sienna Elizabeth

-
//
05.05.2022

Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au devenit părinți anul trecut în luna septembrie. Weekendul trecut, cei doi au creștinat-o pe fiica lor în vârstă de șapte luni, botezată Sienna Elizabeth, în mare secret, fără să facă publică nicio informație de la acest eveniment.

Prințesa și soțul ei au fost însoțiți de membrii familiei lor la capela regală din cadrul Palatului St. James din Londra, ceremonia de botez fiind una privată.

Deși cei doi n-au făcut publice detalii de la botez, este posibil ca printre oaspeți să se fi numărat sora mai mică a lui Beatrice, Prințesa Eugenie, și mama acestora, Sarah Ferguson.

Conform The Sun, la botez a participat chiar și tatăl lui Beatrice, Prințul Andrew, cel care a fost retrogradat din postura de membru cu drepturi depline al familiei regale, după ce a fost acuzat de viol de către o femeie din America.

Capela Palatului St. James a fost folosită pentru numeroase nunți și botezuri regale în ultimele câteva secole. Printre aceste ceremonii s-au numărat și botezul Prințului George, în octombrie 2013, și al fratelui său mai mic, Prințul Louis, în iulie 2018.

Capela respectivă a fost și locul în care Beatrice și Edoardo plănuiseră inițial să aibă loc nunta lor. Ei urmau să se căsătorească pe 29 mai 2020, însă planurile lor au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Beatrice și Edoardo s-au căsătorit în cele din urmă pe 17 iulie 2020, la Capela All Saints din Windsor, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar părinții și frații cuplului, precum și Regina Elisabeta și Prințul Philip.

mamaplus