mamaplus

Prințesa Beatrice a devenit mămică. Acesta este cel de-al 12-lea strănepot al reginei

-
//
20.09.2021

Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima dată. Palatul Buckingham a confirmat că nepoata reginei și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi. au devenit părinți. Prințesa Beatrice și Edoardo au anunțat în luna mai că vor deveni părinți, iar momentul mult așteptat a sosit.

„Altețea sa Regală prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să vă anunțe că fiica lor a venit pe lume, în sigurnață, sâmbătă, 18 septembrie, la ora 23.42 la spitalul Chelsea and Westminster din Londra.

Bebelușul a cântărit la naștere 2,80. Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt foarte încântați de veste. Familia vrea să mulțumească angajațiilor din spital pentru grija lor minunată. Altețea Sa și copilul ei sunt bine și cuplul abia așteaptă ca micuța să-l cunoască pe fratele ei mai mare Christopher Woolf”, se arată în comunicat.

Fetița este primul copil al cuplului, însă Edoardo mai are un băiețel, în vârstă de 5 ani, Christopher Woolf, din relația lui anterioară cu arhitecta Dara Huang. Beatrice și soțul ei nu au dezvăluit încă numele micuței.

Bebelușul este al doilea nepot al ducelui de York și este cel de-al 12-lea strănepot al reginei.

Cuplul s-a căsătorit în 2020, în format restrâns, din cauza pandemiei. Fiica cea mare a Prințului Andrew n-a mai vrut să aştepte şi s-a măritat în secret cu alesul ei, italianul Edoardo Mapelli Mozzi, de 37 de ani, ceremonia având loc în prezența a doar 20 de invitați.