mamaplus

Prin ce va fi diferit botezul bebeluşului Archie faţă de cele ale copiilor de Cambridge

-
//
04.07.2019

După cum ştim, în această sâmbătă va fi botezul micuţului Archie Harrison, fiul Ducilor de Sussex, care va avea loc la Castelul Windsor. Însă aşa cum ne-am obişnuit, acest eveniment nu va fi la fel ca celelalte pe care le-am văzut până acum, căci discreţia este cuvântul de ordine atunci când vine vorba despre familia de Sussex.

mamaplus

Ei bine, botezul bebeluşului în vârstă de două luni va avea loc în spatele uşilor închise, iar publicul nu va fi invitat să-i vadă pe membrii familiei regale ajungând sau plecând de la ceremonie. Asta deoarece botezul va avea loc într-o capelă privată de pe domeniul Windsor, inaccesibilă publicului.

Asta ar putea însemna că nu vom avea parte de fotografii în timp real cu toţi cei implicaţi în eveniment şi că părinţii lui Archie vor da publicităţii fotografii atent selectate de la botez, după ce acesta se va termina. 

Un indicator pentru acest lucru este dorinţa Prinţul Harry ca fiul său să fie considerat un cetăţean ca oricare altul. 

Mai mult, ceremonia de botez care va avea loc sâmbătă va fi nu doar un eveniment privat, ci şi unul restrâns, la care vor participa doar 25 de invitaţi, membri ai familiei regale, naşi şi prieteni apropiaţi. Cu siguranţă, Regina Elisabeta nu va fi de faţă, aceasta având alte angajamente pentru această perioadă.

Sursa