mamaplus

Prin ce schimbări trece Theo Rose de când a rămas însărcinată

-
//
01.02.2023

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproximativ 7 luni, iar împreună așteaptă să devină părinți pentru prima dată. Artista a confirmat că este însărcinată în urmă cu câteva săptămâni, fiind extrem de emoționată pentru ce va urma.

mamaplus

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii, cu care ține legătura constant prin intermediul rețelelor de socializare și cărora le dezvăluie și aspecte inedite din viața ei. Theo Rose le-a povestit acestora prin ce transformări trece pe măsură ce sarcina înaintează.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordinar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustieră și când mă mai schimb mai fac câte o poză”, a povestit artista pe contul ei de Instagram.

Theo Rose a recunoscut că îi place cum arată cu burtica de gravidă și că mereu își face fotografii.

„Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burtă, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place.”, mai a declarat Theo Rose.

 

mamaplus

În ultimele zile, Theo Rose a dezvăluit mai multe imagini în care apare în ținute care îi pun în evidență burtica de gravidă, ea fiind însărcinată în aproximativ 5 luni.

Artista nu renunță la proiectele sale profesionale și nici la concerte, astfel că acum a dezvăluit că realizează o ședință foto pentru un cunoscut brand de vestimentație și accesorii. Ea a apărut într-o rochie cu animal print, ținută ce a lăsat să se vadă burtica de gravidă.

mamaplus

În urmă cu câteva zile, ea a susținut un concert la care a purtat o rochie scurtă, mulată și cu detalii în talie, ținuta ei fiind foarte apreciată de fani.

Artista a filmat zilele trecute pentru o reclamă, însă a mărturisit că s-a confruntat cu unele mici probleme, chiar și la capitolul vestimentație.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr care, înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări. În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Sursa: elle.ro