mamaplus

Primele imagini de la baby shower-ul lui Meghan Markle

-
//
20.02.2019

Meghan Markle se află de câteva zile în New York, fără soţul său. Fosta actriţă a profitat de şederea sa pentru a se reîntâlni cu prietenele ei, dar şi pentru a se bucura de un baby shower, tradiţie de care regalităţile nu ţin cont, de regulă.

mamaplus

Paparazzi au urmărit-o, ieri, pas cu pas pe Ducesa de Sussex. Astfel, în prima parte a zilei, Meghan a luat masa cu co-starul din Suits, buna ei prietenă Abigail Spencer, într-un local exclusiv din New York, preferat chiar şi de către Donald Trump.

Ulterior, Meghan şi-a făcut apariţia la hotelul Upper East Side, acolo unde prietenele ei apropiate i-au organizat un baby shower. Îmbrăcată într-un outfit all-black, Meghan părea fericită de reîntâlnirea cu prietenele ei, dar şi de faptul că are parte de un baby shower.

De altfel, pregătirea a fost în toi, în dimineaţa respectivă, la hotelul Upper East Side. Zeci de buchete de flori, aranjamente şi baloane au fost aduse pentru baby shower-ul lui Meghan. Paparazzi au reuşit să fotografieze chiar şi o parte din cadourile primite de aceasta, printre care şi un pătuţ deosebit.

Apoi, rând pe rând, celebrităţile au început să-şi facă apariţia. Alături de Meghan s-a aflat bunul ei prieten Markus Anderson, dar şi Abigail Spencer, cu care luase prânzul. Şi Serena Williams a fost văzută intrând în celebrul hotel, unde avea loc baby shower-ul.