Primele imagini cu solistul Carla’s Dreams fără mască și noua sa iubită (POZE EXCLUSIVE)

Primele imagini cu solistul Carla’s Dreams fără mască și noua sa iubită (POZE EXCLUSIVE)

-
//
17.09.2018

Reporterii cancan.ro au realizat câteva poze exclusive cu solistul trupei Carla’s Dreams însoțit de un model de peste Prut, Andra Mirona Axentoi. Potrivit lor, tânăra a dat, pur și simplu, lovitura după ce s-a combinat cu Andrei Țăruș, care a divorțat în urmă cu zece luni, după șapte ani de căsnicie cu Nelea Motricala, o femeie de afaceri de succes din Republica Moldova. Andra a reușit să-l prindă definitiv în mrejele iubirii pe celebrul artist, iar acum cei doi au o relație perfectă, ca-n filme. 

Primele imagini cu solistul Carla’s Dreams fără mască și noua sa iubită (POZE EXCLUSIVE)

CANCAN.RO, i-a întâlnit pe Andrei Țăruș și Andra Miruna Axentoi în Capitală, într-o zonă selectă. Andra a fost prima care a coborât din mașină, urmată, la scurt timp, de solistul de la Carla’s Dreams. Ambii erau îmbrăcați lejer și nu păreau deloc stingheri. La un moment dat, artistul și-a aprins o țigară, din care a tras cu poftă. Cuplul nu a ieșit cu nimic în evidență. Cei doi s-au plimbat relaxat pe stradă și s-au dus acolo unde aveau treabă.

Solistul de la Carla’s Dreams s-a oprit și la un magazin, de unde și-a cumpărat strictul necesar. După care el și iubita și-au continuat drumul. În concluzie, aceasta este cea mai nouă și mai surprinzătoare pereche din showbiz. 

Primele imagini cu solistul Carla’s Dreams fără mască și noua sa iubită (POZE EXCLUSIVE)

Cine este Andra Mirona Axentoi

Andra Mirona Axentoi se poate considera una dintre cele mai norocoase femei. Și nu doar pentru că a fost înzestrată de mama natură cu o frumusețe ieșită din comun, ci și pentru că a reușit ”să pună mâna” pe cel mai râvnit bărbat din RM.

Tânăra s-a remarcat pe scena mondenă din România după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei. Datorită formelor bine definite și a frumuseții pe care o emană prin toți porii, Andreea a reușit, într-un timp destul de scurt, să se impună în lumea fashion-ului și nu numai.

La scurt timp după ce a devenit cunoscută, Andreea a fost remarcată și de unul dintre cei mai renumiți vlogări de la noi din țară. Superba tânără a colaborat în mai multe proiecte cu celebrul Bromania.

Primele imagini cu solistul Carla’s Dreams fără mască și noua sa iubită (POZE EXCLUSIVE)

Carla’s Dreams, în continuă ascensiune

Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii adjudecate la cele mai importante categorii: “best group”, “best song” și “best video”. Au avut colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea”.

Carla’s Dreams a cucerit și alte țări, în afara de România și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazahstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria. În 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Sursa: cancan.ro