mamaplus

Primele imagini cu Gina Pistol însărcinată! Smiley a însoțit-o la o clinică de obstetrică-ginecologie

0
//
25.09.2020

Sunt frumoși și celebri, dar au preferat ca discreția să le caracterizeze viața privată. Departe de lumina reflectoarelor, Smiley și Gina Pistol și-au trăit povestea de dragoste în secret, trei ani, înainte să se afișeze, oficial, ca un cuplu. Nu au comentat nimic nici atunci când s-a aflat vestea că vor deveni părinți. Click! a surprins, însă, în exclusivitate, primele poze cu Gina Pistol însărcinată.

Smiley și-a dorit mereu un „acasă” al lui, familie și copii. La 37 de ani, visul i se va îndeplini, pentru că Gina Pistol îi va dărui primul copil. Nici el, nici frumoasa blondină nu au declarat încă nimic oficial pe această temă, însă apropiații cuplului au dezvăluit presei, încă de acum o lună, că Gina ar fi însărcinată în trei luni. Iată că fotoreporterii Click! I-au surprins în urmă cu două zile pe cei doi viitori părinți la o clinică de obstetrică-ginecologie din centrul Bucureștiului.

mamaplus

Frumoasa blondină de 38 de ani a căpătat deja rotunjimi specifice sarcinii, însă o rochiță lejeră, largă și înflorată, i-a ascuns burtica. Însoțită de Smiley, Gina a intrat în clinică, unde a și rămas circa două ore, pentru consult de specialitate, analizele și ecografiile specifice primului trimestru de sarcină. În tot timpul petrecut la medic, ambii viitori părinți au purtat mască de protecție, iar Gina nu a renunțat la ea decât în mașină, la plecare, preferând să o poarte și pe stradă, pentru a fi cât mai ferită de pericolul COVID-19.

mamaplus

Apropiații celebrului cuplu spun că vizita la medic a fost foarte relaxată, mai ales că Gina are o relație foarte apropiată cu specialista în obstetrică-ginecologie și cu familia acesteia. Blondina a avut ultima programare din ziua respectivă, așa că a plecat împreună cu medicul, iar la clinică s-au stins luminile, semn că programul s-a încheiat.

Fiecare familie s-a îndreptat spre propria mașină, iar Gina și Smiley au mers apoi direct acasă, în vila lor de la Cernica.

mamaplus

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și  au decis că este momentul să devină părinți.