mamaplus

Primele fotografii cu bebelușul Prințesei Eugenie. Ce nume deosebit poartă micuțul

-
//
22.02.2021

Pe 9 februarie a anului curent, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Eugenie, a născut un băiețel, iar de curând, pe pagina de Instagram a proaspetei mămici, a fost publicată primele fotografii cu nou-născutul. 

Fericita veste despre nașterea micuțului a fost dată chiar de Familia Regală printr-o postare pe pagina de Facebook, în care se anunță că atât copilul, cât și proaspăta mămică se simt bine.

Citește și: Un nou membru în Familia Regală a Marii Britanii. Prinţesa Eugenie a devenit mamă pentru prima dată

De curând, fericita mămică le-a făcut cunoștință urmăritorilor săi cu fiul ei, postând o primă fotografie cu bebelușul. În imaginea care a acumulat aproape 500 de mii de likeuri, apare ea alături de soțul ei, Jack Brooksbank, și fiul lor, August Philip Hawke Brooksbank.
 

„Am vrut să vi-l prezentăm lui August Philip Hawke Brooksbank. Vă mulțumim pentru atât de multe mesaje minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru acest mic om, cuvintele nu pot exprima. Suntem încântați să vă putem împărtăși aceste fotografii realizate de către moașa noastră...”.

Eugenie și Brooksbank s-au căsătorit pe 12 octombrie, 2018. Nunta lor a avut loc la capela St. George de la Castelul Windsor, același loc în care s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry.