mamaplus

Prima imagine de colecție cu băieții lui Ștefan Bănică jr.

-
//
08.06.2021

Radu Ștefan Bănică și Alexandru Bănică sunt fiii lui Ștefan Bănică jr. Cei doi au fost surprinși împreună chiar de Lavinia Pârva, actuala soție a celebrului cântăreț. În repetate rânduri, în aparițiile sale televizate, Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică jr, a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu Violeta, sora lui vitregă, dar și cu Alexandru, fratele lui cel mic. Chiar la sfârșitul săptămânii trecute, Radu Ștefan Bănică și-a vizitat fratele vitreg. Tânărul a fost surprins pe străzile din București în timp ce se plimba de mână cu Alexandru.

mamaplus

Lavinia Pârva a fost cea care i-a pozat așa pe băieții lui Ștefan Bănică jr. Cântăreața s-a mândrit cu imaginea chiar și pe rețelele de socializare, pe Instagram, astfel încât fanii lor au putut observa ipostaza de familie.

În prezent, Radu Ștefan Bănică are 19 ani și e student la UNATC, la secția actorie. El cochetează și cu muzica, recent a fost concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. A ajuns până în marea finală, dar a pierdut în fața echipei formate din Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Ștefan Bănică jr are trei copii. Radu Ștefan e fiul lui cel mare din relația cu Camelia Constantinescu, iar Violeta e fiica din mariajul cu Andreea Marin. Alexandru e mezinul, din actuala relație cu Lavinia Pârva.