mamaplus

Prima imagine cu Natalia Morari după ce a născut: ”Trăiesc o dragoste necondiționată…”

-
//
13.04.2021

În după-amiaza zilei de ieri jurnalista Natalia Morari ne-a anunțat că a adus pe lume un băiețel căruia i-a ales un prenume deosebit – Rem. Pentru Natalia rolul de mămică este un univers nou pe care abia așteaptă să-l descopere, alături de multitudinea de provocări ale maternității. Jurnalista a născut la un spital privat din capitală și a împărtășit astăzi primul mesaj și prima imagine alături de fiul său.

mamaplus

”Prieteni, vă mulțumesc fiecăruia aparte pentru felicitări și gânduri calde. Nu reușesc să vă răspund la toți, dar sper să mă înțelegeți - am ieșit în cosmos deschis și abia învăț cum să mă orientez în el. În ultimele 24 de ore trăiesc așa o dragoste necondiționată - de parcă doar acum am început să trăiesc.

În sfârșit am înțeles-o pe mama care tot îmi spunea că abia când voi deveni și eu mamă, ne vom cunoaște și înțelege cu adevărat. Vă doresc să vă fie toți copiii sănătoși - cei care deja au venit pe lumea asta sau abia urmează. Noi cu Rem începem să ne construim propriul Univers și vă transmitem salutări călduroase. Iar acum e timpul să ne odihnim.”, a scris Natalia Morari pe rețelele sociale.

Pentru că luna în care s-a născut Rem este una specială, să știți că micuții care vin pe lume în aprilie sunt înzestrați cu o mulțime de trăsături fascinante – sunt ambițioși, empatici și optimiști.

Menționăm că Natalia Morari are 37 de ani și nu a specificat cine este tatăl primului său copil.