mamaplus

Prima imagine cu Cameron Diaz și fiica sa de un an și jumătate

-
//
21.07.2021

Chiar dacă actrița Cameron Diaz refuză să-și arate fetița, se pare că paparazzi au urmărit-o constant până nu au obținut prima fotografie cu micuța Raddix în vârstă de un an și jumătate. Cameron și soțul său Benji Madden au devenit părinți pentru prima oară în luna decembrie a anului 2019. La acel moment actrița avea 47 de ani.

Odată cu apariția lui Raddix în viața lor, totul s-a schimbat la 360 de grade. Chiar dacă pe parcursul mai multor ani, Cameron afirma că nu-și dorește copii, se pare că planurile s-au schimbat între timp. 
 

mamaplus

„Sunt atât de fericită și recunoscătoare, pentru că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Este etapa cea mai minunată din viața mea și sunt bucuroasă că o savurez alături de Benji„, spunea Cameron în cadrul unui interviu.

Deși apare destul de des pe rețelele sociale, Cameron Diaz își ține viața personală departe de ochii lumii, iar în ultima vreme o vedem tot mai rar pe covorul roșu. Ea spune că viața de mamă a schimbat-o mult și se pare că în direcția cea mai bună.