mamaplus

Prima imagine în care Gina Pistol apare cu fetița ei în brațe

-
//
24.06.2021

Gina Pistol și-a surprins din nou fanii de pe Instagram, după ce a postat o imagine în care apare ținându-și fetița în brațe. Zilele trecute, vedeta și Smiley au creștinat-o pe micuța Josephine, însă au evitat să îi arate chipul până acum.

Fotografia publicată de prezentatoarea TV a strâns peste 20.000 de like-uri într-un timp record.

mamaplus

Gina Pistol s-a pozat cu fetița în brațe și le-a arătat imaginea urmăritorilor săi, care au fost încântați să o vadă pe vedetă într-o asemenea ipostază. În weekend, Gina și Smiley au organizat în mare secret botezul fetiței lor. La petrecere au fost prezente mai multe nume din showbiz, iar la scurt timp, părinții lui Josephine au făcut primele declarații despre cel mai frumos moment.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.