Prima declarație a Cristinei Mastac Comerzan de după intervenția chirurgicală

Prima declarație a Cristinei Mastac Comerzan de după intervenția chirurgicală

-
//
29.09.2017

Femeia care a ajutat sute sau chiar mii de copii, care nu poate rămâne indiferentă atunci când vede o familie vulnerabilă, deoarece are o inimă mare și un suflet curat, a suportat, cu câteva zile în urmă, o intervenție chirurgicală complicată. Însă, datorită tuturor oamenilor care s-au rugat pentru ea, care i-au trimis gânduri bune, dar și a medicilor profesioniști, Cristina a trecut peste această provocare a vieții.

Prima declarație a Cristinei Mastac Comerzan de după intervenția chirurgicală

Astăzi, co-fondatoarea Ask a Mom a scris un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au fost alături:

“Ziua inimii

O cicatrice, e doar o amintire a unei bătălii câștigate...

De multe ori am auzit că sunt norocoasă. Des mă înfuriam, mai ales după luni întregi petrecute prin spitale, după pierderi și dureri. Azi pot spune că nu sunt norocoasă, ci mai degrabă binecuvântată.

Sunt binecuvântată să dau în calea mea de oameni de la Dumnezeu!

-Oameni datorită cărora am azi (cu tot buchetul meu de patologii) doi copii sănătoși- mulțumesc Domnului Friptu Valentin și echipei!!

-Oameni care luni mi-au reconstruit (gaura nici nu era gaură, ci lipsea practic septul) și remodelat inima oprită (plastie și reconstrucție de valve) -plecăciuni Domnului Aureliu Batrinac și echipei lui de la MedPark (D-nul Ion Esanu, D-nul Andrian Rotaru, D-nul Serghei Voitov! Oamenii ăștia sunt magicieni, ei sunt îngerii lui Dumnezeu, care ard pentru a ne salva viețile... Doar că realizăm asta abia când le pășim pragul! Sunt extrem de bucuroasă că am decis să fac intervenția acasă (apropos echipamentul din sala de operații este pur și simplu cosmos), să fiu lângă ai mei căci dorul e sfâșietor de greu!

-Oameni ca voi, dragii mei (nu fac tag-uri că ar fi muuuulte), cărora vă mulțumesc pentru avalanșa de emoții, lacrimi, recunoștința pe care ați declanșat-o în inimă mea, cam chinuită ce-i drept, dar deja “reparata”, în care fiecare aveți și veți avea un loc aparte!

Urmează o perioadă lungă de reabilitare, dar vreau să vă asigur că îndată ce mă fac bine, o să fac o campanie tare frumoasă (de Crăciun, sau Paști, sau pentru picii din malnutriții) pentru că cu o inimă sănătoasă vom reuși de sute de ori mai multe!

Aveți grijă de inimile voastre și sădiți în ele doar ce-i luminos și cald!”

Echipa Mamaplus.MD îi urează Cristinei multă sănătate!

Sursa: Mamaplus.MD