Prețuri mici și cadouri garantate, în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova

Prețuri mici și cadouri garantate, în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova

-
//
19.05.2015

Visezi uneori această noapte magică, în care te plimbi printre brandurile tale preferate, iar din toate părțile te împresoară prețuri mici-mici și drăgălașe, care îți spun: „Cumpără acum tot ce îți poftește inima!”.

Prețuri mici și cadouri garantate, în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova

Pentru că visele se împlinesc, Noaptea Reducerilor revine! Pe 22 mai, începând cu ora 20:00, nu vei putea rezista celor mai tentante reduceri, care îi vor aduna pe toți amatorii de cumpărături la Shopping MallDova! Cele mai populare mărci internaționale și autohtone din centrul comercial ți-au pregătit reduceri de până la 70% și oferte de nerefuzat, iar restaurantele îți vor prepara meniuri speciale și cadouri apetisante.

Detalii despre reducerile și promoțiile fiecărui brand în parte vezi aici >>>

Participanții fideli la Noaptea Reducerilor știu că surprizele se vor ține lanț, dar de data asta avem o ediție cu totul specială! Îți răsplătim pasiunea pentru cumpărături cu cadouri garantate. Nu mai trebuie să aștepți sau să-ți încerci norocul – doar faci cumpărături în sumă de 1000 de lei și câștigi pe loc unul dintre cele 1000 de premii: televizor, electrocasnice, produse cosmetice, piese vestimentare, accesorii, jucării, veselă, meniuri speciale, certificate valorice, certificate pentru bowling și carduri de reducere.

Dar asta nu e tot. Cel mai generos cumpărător, care la sfârșitul serii va prezenta bonul de cumpărături cu cea mai impresionantă sumă, se va alege cu marele premiu al Nopții Reducerilor – un bilet avia tur-retur, pentru două persoane, spre cea mai populară destinație din Europa!

În Noaptea Reducerilor nu doar îți împlinește pofta de shopping, dar și te distrezi cu trucuri magice de la iluzioniștii Garry Cozma și Vladimir Gavriliuc, dansuri de la „Sis’n’Bro” și Natalia Duminică, show de porumbei, experimente spectaculoase de la „Mendelevium” și multe concursuri cu premii.

Nu rata noaptea în care visele devin… cumpărături la prețuri mici!