mamaplus

Prețul unei călătorii cu troleibuzul în orașul Ialoveni rămâne de 2 lei

-
//
01.07.2022

Locuitorii orașului Ialoveni vor achita în continuare tariful de 2 lei pentru o călătorie cu troleibuzul. Anunțul a fost făcut de Primăria Ialoveni, cu referire la ruta de troleibuz nr.36 care circulă pe teritoriul orașului. Decizia a fost luată în contextul în care Primăria Chișinău a majorat prețul călătoriei cu transportul public și a apărut necesitatea revizuirii prețului călătoriei cu troleibuzul și pe teritoriul orașului Ialoveni.

Primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a convocat ședința consultativă a reprezentanților fracțiunilor din Consiliului orășenesc Ialoveni în cadrul căreia s-a discutat modificarea costului călătoriei cu troleibuzul nr.36 pe teritoriul orașului Ialoveni.

”Primarul Sergiu Armașu a propus ca în perioada iulie-august 2022 prețul unei călătorii cu troleibuzul pe teritoriul orașului Ialoveni să rămână cum a fost – 2 lei, diferența urmează să fie compensată din bugetul local”, se arată într-o notă informativă emisă de  Primăria Ialoveni.

Menționăm că în municipiul Chișinău se va aplica, începând cu ziua de astăzi, tariful unic de 6 lei pentru o călătorie cu troleibuzul sau autobuzul.