mamaplus

Premierul britanic, Boris Johnson a devenit tătic pentru a șaptea oară

-
//
09.12.2021

Boris Johnson a devenit din nou tată, după ce soția premierului Marii Britanii a născut, joi dimineață o fetiță. Boris și Carrie Johnson au anunțat că vor fi din nou părinți în luna iulie a acestui an, printr-o postare pe Instagram, la două luni după ce s-au căstorit în secret în catedrala din Westminster.

„Premierul Boris Johnson și soția lui, Carrie, au anunțat venirea pe lume a unei fetițe sănătoase, astăzi dimineață, la spitalul din Londra. Atât mama cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul vrea să mulțumească oamenilor minunați ai maternității NHS, pentru îngrijirea și devotamentul de care dau dovadă” a anunțat oficial Guvernul.

„Se înțelege” că Boris Johnson a stat alături de soția lui în timpul nașterii, precizează cotidianul „The Sun”.

Numele fetiței nu au fost făcut public, dar băiatul lor, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, susține că fetița a primit numele unei doctorițe care l-a tratat pe Boris Johnson de COVID-19.

Fetița este cel de-al doilea copil al lui Carrie și al șaptelea al lui Boris Johnson, care are moștenitori și din altă relație.

Primul copil cu Carrie Symonds, Wilfred, s-a năsut pe 29 aprilie 2020, la două săptămâni după momentele critice prin care a trecut Boris Johnson, internat cu COVID la terapie intensivă.