mamaplus

Povestea tristă a șapte frați crescuți doar de mamă: Moș Crăciun nu există

-
//
19.12.2023

Sunt șapte copii crescuți de mama lor, care și-a părăsit soțul violent și luptă zi de zi pentru a le asigura o viață liniștită. Familia locuiește într-o casă mică și veche, iar frica cea mare este că ar putea rămâne în orice moment pe drumuri.

mamaplus

Aceasta este povestea tristă a familiei Ciumeico din comuna Țânțăreni, raionul Anenii Noi, care duce un trai modest, pentru că toți banii primiți sunt pentru tratamentul lui Alexandru, care suferă de autism infantil, transmite Știri.md.

În cadrul ediției „Dăruiești și Câștigi”, Elena Ciumeico a povestit că în prima căsnicie a fost bătută de primul ei soț, chiar și în timpul sarcinii. Au mai existat momente când a fost nevoită să iasă din casă în pielea goală. Totuși, Elena a încercat să-și creeze din nou o familie, însă nici de această dată nu a avut noroc pentru că cel de-al doilea soț era dependent de droguri.

Sărbătorile îi prind cu multe griji, iar copiii cu greu mai cred în Moș Crăciun, care în ultima perioadă nu a ajuns pe la casa lor.

„Nu, nu există”, a spus unul dintre copii.

Nu au grup sanitar, iar în loc de baie toți se spală în lighean. Însă cel mai mare necaz este tratamentul costisitor de care ar trebui să beneficieze Alexandru, pentru a reuși să trăiască mai ușor cu diagnosticul pe care îl are.

Familia încearcă să supraviețuiască în fiecare lună cu doar 3.500 de lei, indemnizația lui Alexandru și a Evelinei, care are probleme de vedere și suferă de retard mintal.

De sărbători, cei cu inima mare îi pot ajuta pe Elena Ciumeico și cei șapte copii ai săi.

Date beneficiar transfer P2P: CIUMEICO ELENA

Cod fiscal: 2005002135657

Card: 4779 1800 0679 8665