mamaplus

Poster de colorat PicTub — un cadou uriaș sub pomul de Crăciun pentru întreaga familie

-
//
16.11.2021

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna asociate cu amintiri frumoase din copilărie. Chiar dacă am mai crescut între timp, nu am încetat să ne delectăm cu atmosfera acestei sărbători. Dimpotrivă! Este adevărat că s-au mai schimbat prioritățile între timp: dacă înainte părinții ne ofereau cadouri, acum e rândul nostru să facem asta.

Odată cu apropierea zilei de 31 decembrie, numărul părinților care sunt în căutarea cadourilor crește cu viteza gândului. Tocmai de aceea, am zis să fim noi ”colacul de salvare” și să vă scutim de promenadele îndelungate prin magazine, pentru că avem o idee genială de cadou care va impresiona atât băiețeii cât și fetițele.

Vă prezentăm posterul uriaș de colorat PicTub! Dacă micuțul tău adoră să deseneze pe pereți, însă tu (din motive bine întemeiate) îi interzici să facă asta, atunci acest cadou este cel mai bun compromis.

mamaplus

Posterul uriaș PicTub transformă orice spațiu din casă într-un colț de creație impresionant. Posterul de colorat poate fi așternut pe podea sau fixat pe perete. Nu îți face griji în privința urmelor, pentru că posterele de colorat PicTub sunt create dintr-o hârtie specială prin care carioca nu trece. Iar lipiciul dublu din set nu lasă semne pe suprafețe și poate fi înlăturat cu ușurință.

De ce PicTub este un cadou atât de potrivit pentru sărbătorile de iarnă?

  • Coloratul unui poster uriaș reunește familia (testat!)
  • Dezvoltă creativitatea și abilitățile creative ale copiilor
  • Este captivant și menține atenția copilului o perioadă îndelungată
  • Dezvoltă acuratețea și pregătește mâna pentru scris
mamaplus

Posterul PicTub este o activitate complexă și captivantă. În același timp, nu este necesar să alegeți un moment anumit al zilei pentru a practica coloratul. Lipește posterul pe perete și, de fiecare dată când copilul va fi în preajmă, nu va putea rezista tentației și va începe să ”creeze”. Mai mult, posterul uriaș de colorat este ambalat frumos într-un tub special.

Oferă-i în dar copilului tău o adevărată poveste, pe care o va colora în nuanțele lui preferate!

Ce conține setul PicTub?

  1. Tubul din carton gros, care protejează posterul de colorat în timpul transportării și are rol de husă pentru păstrarea acestuia;
  2. Poster de colorat cu mărimea de 1х0,7 metri
  3. Instrucțiuni de utilizare
  4. Un set din 12 carioci speciale, absolut sigure pentru sănătatea copiilor. Culorile sunt intense, iar înclinarea potrivită vă permite să reglați lățimea liniilor.
  5. Lipici special pentru fixarea posterului pe perete
mamaplus

Sortimentul PicTub

Pictorii acestui brand autohton au elaborat 6 desene universale:

  • Anul Nou;
  • Supereroi;
  • Zâne și ponei;
  • Dinozauri;
  • Junglă;
  • Povești

Cât costă?

Prețul acestui cadou potrivit pentru sărbătorile de iarnă: 350 lei.

Posterul poate fi achiziționat și în magazinul online Papadee.md. Comenzile se livrează în raza orașului Chișinău și în toată țara.

Paginile PicTub pe rețelele sociale:

Facebook 
Instagram

mamaplus

Jucării educative, ecologice și sigure, care se potrivesc atât copiilor cât și adulților. Haine stilate pentru copii.

Magazin online
Telefon: (+373) 78 78 01 10
E-mail: kinderengroup@gmail.com
Facebook
Instagram