Ploile nu se opresc! Câte grade vor indica termometrele

Ploile nu se opresc! Câte grade vor indica termometrele

-
//
13.03.2018

Mâine, în toată țara va ploua. Vântul va bate slab din nord-vest. La Briceni și Soroca termometrele vor înregistra cinci grade. Tot atâtea vor fi la Bălţi. La Orhei vor fi şase grade Celsius. La Tiraspol se aşteaptă opt grade, iar la Leova cu un grad mai mult. La Comrat şi Cahul sunt prognozate 10 grade Celsius.

Ploile nu se opresc! Câte grade vor indica termometrele

În Capitală, în această noapte vor fi patru grade. Mâine, temperatura aerului va ajunge până la şapte grade Celsius. În următoarele zile se așteaptă ploi, iar maxima spre sfârşitul săptămânii va ajunge până la 17 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma se vor înregistra 16 grade, iar la Paris va fi cu un grad mai puțin. La Londra şi Madrid vor fi 12 grade, iar la Berlin sunt prognozate şase grade Celsius. La Viena şi Budapesta va fi cald până la 12 grade. La Varșovia maxima va fi de 11 grade, iar în capitala Cehiei va ploua și vor fi şapte grade.

La Atena termometrele vor arăta 19 de grade, iar la București 15. La Ankara se așteaptă 14 grade Celsius, iar la Kiev vor fi trei grade. La Moscova, se așteaptă minus un grad Celsius.

Sursa: publika.md