mamaplus

Plimbările în parc și nerespectarea distanței sociale ar putea fi sancționate în curând

-
//
23.03.2020

La această etapă nu sunt amenzi pentru plimbările prin parc, ieșirea din casă și lipsa distanței sociale. Următorul tip de resticții, în caz că se va agrava situația, ar putea fi și acesta. Despre acest lucru a anunțat astăzi, șeful statului, Igor Dodon, în cadrul biefingului tradițional de luni.

Potrivit lui Dodon, dacă lucrurile vor evolua negativ în lupta cu coronavirusul, atunci se vor aplica măsuri și restricții mult mai stricte, ajungându-se până la limitări de a ieși din casă, pentru a opri extinderea COVID 19.

Precizăm că, Igor Dodon, a anunțat de asemenea, că la moment nu este nevoie de intervenția Armatei Naționale în procesul de gestionare a pandemiei de coronavirus, întrucât, autoritățile implicate în acest proces se descurcă.

Totuși, peste o perioadă scurtă de timp de la anunțul șefului statului, Ministerul Apărării a anunțat că se implică în gestionarea crizei cauzată de COVID 19 și a mobilizat un lot de tehnică de mașini și personal, care va asigura transportul personalului medical la domiciliu și invers.