mamaplus

Pippa, sora lui Kate Middleton, a născut o fetiță. E al treilea copil al său

-
//
12.07.2022

Pippa Middleton a născut cel de-al treilea copil. Sora lui Kate Middleton și-a ținut sarcina ascunsă până acum o lună, când s-a afișat cu burtica de gravidă la concertul Party at the Palace, organizat în onoarea reginei Elisabeta, în fața Palatului Buckingham.

Bucuria este imensă la Casa Regală britanică. Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ea s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă pe 4 iunie la concertul Party at the Palace, organizat în onoarea reginei Elisabeta, în fața Palatului Buckingham. Pippa Middleton a născut la același spital ca și sora ei mai mare, în aripa Lindo a spitalului St. Marys din Londra. Pippa și soțul ei, James Matthews, mai au doi copii. Fiul cuplului, Arthur, are 3 ani, iar fiica lor Grace are doar un an.

Momentan nu se știe numele ales pentru cea de-a doua fetiță, scrie people.com. Micuța este a șasea nepoată a soților Carole și Michael Middleton. Pippa Middleton a născut în urmă cu două săptămâni în mare secret.