mamaplus

Pippa Middleton a devenit mamă pentru a doua oară

-
//
16.03.2021

Pippa, sora mai mică a lui Kate Middleton, și soțul ei James Matthews, au devenit din nou părinți. Cuplul are o fetiță, care s-a născut luni, 15 martie.

Familia Pippei Middleton s-a mărit, relatează un jurnalist de la Daily Mail pe contul de Twitter. “Mama și bebelușul se simt bine!”, explică jurnalistul care adaugă că o sursă apropiată familiei i-ar fi mărturisit că fetița „este perfectă, toată lumea este încântată de acest eveniment fericit”.

Pippa și James și-au numit fiica Grace Elizabeth Jane, ceea ce înseamnă că are un prenume de la mătușa ei Kate, care s-a născut Catherine Elizabeth Middleton, dar și un prenume de la regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Cuplul mai are un fiu. Arthur, în vârstă de doi ani, tocmai a devenit fratele mai mare. Pippa a mers pe urmele surorii sale dând naștere celor doi copii în Lindo Wing a Spitalului Sf. Maria.

Pippa și James sunt căsătoriți din 2017. Sora mai mică a lui Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani, și fostul pilot de curse, în vârstă de 45 de ani, locuiesc în prezent la Londra. Cuplul se gândește acum să cumpere Bucklebury Farm Park din Berkshire, datorită apropierii sale de casa lui Carole și Michael Middleton.