mamaplus

Pink vine cu un răspuns ferm pentru criticii care o acuză că nu este o mamă bună

-
//
05.08.2019

Pink știe cum să-și apere copiii și deciziile în privința creșterii acestora de criticii de pe internet. Iar acum, a demonstrat că o poate face și pentru alte persoane, ca Jessica Simpson.

După ce mai multe persoane au criticat-o prin comentarii dure pe Jessica Simpson pentru că i-a împlinit dorința fiicei sale, Maxwell Drew Johnson, în vârstă de șapte ani, de a-și vopsi părul în nuanțe de roz, Pink a adresat problema în propriul stil caracteristic.

„Am auzit că oamenii o critică pe Jessica Simpson pentru că și-a lăsat fiica în vârstă de șapte ani să-și vopsească părul. Așa că ne-am gândit să vă arătăm ce am făcut ieri”, a scris Pink alături de fotografii în care observăm că a făcut același lucru cu fiica ei, vopsindu-i părul albastru.

Pink și-a dezactivat comentariile la postare, ca oamenii să nu poată continua valul de critică stârnit. Recent, Jessica Simpson a postat o imagine cu noul look al fiicei sale, Maxwell, în descrierea căreia a adăugat: „Inspirată de The Descendants”.

Printre comentariile negative apărute se numără: „Atât de trist să văd un copil atât de tânăr vopsindu-și părul” sau „Era mult mai frumoasă cu buclele aurii naturale. Încă ar trebui să fie un copil în toate aspectele. Acea perioadă este scurtă” sau „Atât de tânără, este păcat”.

Jessica Simpson și Pink sunt obișnuite cu astfel de comentarii, fiind nevoite frecvent să răspundă persoanelor care nu sunt de acord cu modul lor de a-și crește copiii.

Sursa