mamaplus.md

Peste 80 de ursuleți au fost dăruiți copiilor din întreaga ţară

-
//
04.01.2019

La doar o lună de la implementarea „O jucărie pentru zîmbetul copiilor”, au fost dăruiți 83 de ursuleți copiilor care au suferit o traumă emoțională.

mamaplus.md

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, la inițiativa căruia a și fost implementată campania națională, a prezentat rezultatele incipiente.

Potrivit polițistului, în aceeași perioadă, copiii au fost implicați în situații de risc, precum accidente rutiere, violență în familie, abandon de părinți, rătăciți.

Gheorghe Cavcaliuc a ținut să aducă mulțumiri colegilor săi care au fost predispuși să aibă un nou rol în cadrul campaniei, pe lângă executarea multitudinii sarcinilor de serviciu în folosul societății.

„Mulțumesc colegilor mei polițiști din toată țara, pentru că pe lângă executarea multitudinii sarcinilor de serviciu în folosul societății, fac cu drag și această activitate nouă, dar foarte importantă în cadrul Campaniei „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”. Sunt profund recunoscător partenerilor și persoanelor cu responsabilitate civică înaltă, pentru contribuția pe care au adus-o, dotând mașinile poliției cu aceste jucării moi spre binele copiilor din țara noastră și sunt încrezător că exemplul lor va fi urmat și de alți oameni la fel de buni, care nu sunt indiferenți de tezaurul și viitorul acestei națiuni, copiii noștri.”, a scris Gheorghe Cavcaliuc pe pagina lui de Facebook.

Sursa: noi.md