mamaplus

Peste 80 de nou-născuți, diagnosticați cu coronavirus

-
//
20.07.2020

Cazurile de coronavirus dintr-un stat american includ peste 80 de nou-născuți. Oficialii din domeniul sănătății au raportat o creștere a infectărilor cu peste 10.000.

Oficialii din domeniul sănătății au raportat o creștere a infectărilor în rândul sugarilor, după ce virusul a fost confirmat la 85 de nou-născuți din statul american Texas. Nu se cunosc detalii despre modul în care sugarii au ajuns să fie infectați cu noul virus.

Directorul Corpului de Sănătate Publică din Texas, Annette Rodriguez, declară: „Vă rugăm să ne ajutați să oprim răspândirea acestei boli. Rămâneți în casă, cu excepția călătoriilor necesare, respectați distanțarea socială și purtați masca în spațiul public!”.

Guvernatorul republican Greg Abbott a subliniat necesitatea purtării măștii, pentru a evita o eventuală carantinare a statului. Totuși, nu exclude această posibilitate.

În Texas, numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a depășit cifra de 10.000 în ultimele 24 de ore. Numărul total de cazuri pozitive a ajuns la 317.730 iar numărul deceselor la 3856.