mamaplus.md

Peste 56 de oameni au ajuns la spital cu traume

-
//
23.11.2018

Prima zăpadă din acest an le-a dat bătăi de cap nu doar şoferilor care nu şi-au echipat maşinile cu anvelope de iarnă, ci şi pietonilor, care, probabil, nu au reuşit să-şi înnoiască garderoba cu încălţăminte cu tălpi antialunecare.
 

noi.md

În consecinţă, 56 de oameni au ajuns la spitalul de urgenţă cu diverse traumatisme. Autorităţile fac faţă cu greu lucrărilor de curăţare a trotuarelor, din cauza volumului mare de lucru.

Iar mulţi agenţi economici, deşi sînt obligaţi să-şi curăţe zăpada din faţa sediilor pe care le administrează, nu o fac. În următoarele zile nu se aşteaptă ninsori sau lapoviţă, dar mercurul din termometre va scădea pînă la minus zece grade Celsius.

Reprezentanţii Direcţiei Locativ Comunale a Primăriei afirmă că, în ultimele patru zile, 350 de muncitori au lucrat non-stop, pentru a curăţa trotuarele. Până acum, aceştia au împrăştiat peste 55 de tone de material antiderapant atît pe trotuare, cît şi în curţile blocurilor.

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile nu se aşteaptă ninsori sau lapoviţă, dar mercurul din termometre va scădea pînă la minus zece grade Celsius.

Sursa: noi.md