mamaplus

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară! Iubita artistului este însărcinată

-
//
02.03.2022

Bucurie mare în familia artistului! Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit liniștea lângă Yasmine Ody. Cei doi și-au asumat relația încă de la început, iar fetițele artistului au îndrăgit-o pe noua iubită a tatălui lor. Relația lor a evoluat mai repede decât mulți s-ar fi așteptat, iar peste doar două luni urmează să devină părinți.

Pepe a făcut anunțul chiar pe scenă, în timpul unui concert. Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

În timp ce artistul dădea vestea cea mare tuturor, Yasmine Ody îl privea cu ochii în lacrimi. Peste doar două luni cei doi își vor putea ține băiețelul în brațe. Fericirea lor nu poate fi descrisă în cuvinte.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.