Pe urmele tatălui! Ion Paladi a evoluat aseară la București alături de fiul său de 2 ani

Pe urmele tatălui! Ion Paladi a evoluat aseară la București alături de fiul său de 2 ani

-
//
18.11.2016

Binecunoscutul interpret de muzică populară Ion Paladi, alături de talentații instrumentiști din Orchestra Lăutarii și alți artiști de pe ambele maluri ale Prutului au susținut ieri un spectacol grandios la Sala Palatului din București. La spectacolul live „Dorul Basarabiei” a participat și Lucian Paladi. Micuțul de doar 2 ani deja pășește pe urmele tatălui.

Pe urmele tatălui! Ion Paladi a evoluat aseară la București alături de fiul său de 2 ani

Sala Palatului, din București, a fost arhiplină aseară, găzduind peste 4000 de iubitori care apreciază legăturile de suflet între românii de pe ambele maluri ale Prutului. Bagheta magică a Prim Dirijorului și Directorului Artistic Nicolae Botgros l-a acompaniat pe Ion Paladi și pe mulți alți invitați speciali ai evenimentului:

Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Lupu și Cornelia Rednic, Nicușor Iordan, Andreea Voica, Lidia Bejenaru, Nicolae Ciubotaru, Ioana Căpraru și Olga Balan.

„Dorul Basarabiei” a fost moderat de nimeni alta decât Andreea Marin. Vedeta avea suficiente pauze, pentru ca să-și scoată telefonul mobil și să le arate fanilor virtuali cum arată spectacolul de pe scenă.

video

La un moment dat, a fost surprinsă să-l vadă pe scenă pe Lucian – fiul de 2 ani al lui Ion Paladi, care a ieșit și el pe scenă în ținută de sărbătoare, cu o vioară mică în mâini.

„Încercam să prind, din culise, micul violonist de numai … 2 ani! Nu mi-a reușit live, fiind prea aglomerat în culise, dar am pășit apoi în scenă, nu puteam să nu surprind momentul savuros pentru voi! Copilul este fiul artistului Ion Paladi, inițiatorul spectacolului de la Sala Palatului”, spunea prezentatoarea.

Concertul „Dorul Basarabiei” de la Sala Palatului face parte din turneul european care început în 2013 la Chișinău cu spectacolul de lansare a albumului „Dorul Basarabiei”. În cadrul turneului au avut loc concerte la Iași, Paris, Londra, Atena, Lisabona, Madrid.

Sursa: EA.md