mamaplus

Pavel Stratan și-a arătat în premieră soția: ”Nu există în lumea asta nimic mai scump...”

-
//
10.08.2021

Deși se ține departe de presă și evenimentele publice, soția lui Pavel Stratan și mama a doi copii talentați și apreciați de publicul de la noi, și-a făcut apariția pe rețelele sociale. Imaginea a adunat sute de aprecieri și comentarii din partea admiratorilor și a internauților curioși. Mai mult, Rodica Stratan s-a învrednicit și de un mesaj special și romantic din partea soțului său celebru.

mamaplus

”Cu dulcea mea soție! Nu există în lumea asta nimic mai scump și mai sfânt decât credința în Cel de Sus și încrederea în cel din dreapta!”, se arată în mesajul publicat de Pavel Stratan.

Pavel a menționat în mai multe interviuri că relația lor este armonioasă și indestructibilă.

Acum mai bine de 20 de ani, cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. De atunci, el a știut că îi va deveni soție: „Mi-a prezentat-o o amică foarte bună, care era prietenă cu ea. Apoi, după ce am avut prima noastră întâlnire, am ştiut deja că o să fie soția mea”, mărturisește Pavel Stratan.

S-ar putea să te intereseze și articolul Mama Cleopatrei Stratan, într-o imagine de colecție alături de întreaga familie