mamaplus

Patric Hanganu: Femeia nu trebuie purtată în brațe dacă naște. Totul are limită

-
//
24.09.2024

Interpretul de muzică Patric Hanganu a oferit în cadrul unei emisiuni detalii despre relația cu mama fiului său, dar și de ce au ajuns la conflict.

mamaplus

În cadrul proiectului „Monolog” cu Dorin Galben, Patric Hanganu a dezvăluit că s-a cunoscut cu Svetlana pe rețelele sociale. „Eu o urmăream pe Instagram și ea pe mine tot. Nu comunicam. Într-o seară, pe la 12 noaptea, răsfoiam prin Instagram și am văzut că ea fumează narghilea cu o prietenă și i-am scris. Atunci ea mi-a scris să vin la ele, să stăm împreună. Repede m-am îmbrăcat, m-am aranjat și m-am pornit la ele”, povestește artistul, transmite Știri.md.

Patric spune că, atunci când a văzut-o pentru prima dată în realitate, a rămas uimit de cât de frumoasă este. Cel mai mult, în acea seară, l-a atras mirosul Svetlanei.

„Am avut atunci o seară foarte frumoasă. Am cântat, am vorbit”, mărturisește interpretul. 

Prima lor întâlnire l-a lăsat foarte entuziasmat și plin de energie, zice el. După acea zi, el i-a livrat un buchet de flori și de atunci au început să discute mai des. 

„Am început să fiu foarte insistent atunci, să-i arăt că aș vrea să o cunosc. Îi duceam zilnic mâncare la lucru. Îi făceam cadouri adesea ei și copiilor săi. (…) Uite așa, după trei-patru zile de comunicare, noi deja ne-am trezit la mine acasă, împreună, într-o relație mai apropiată. Am înțeles că îmi place de ea nu așa simplu, aveam o conexiune”, povestește interpretul. 

Diferența de vârstă dintre Patric și Svetlana este de nouă ani. Cu toate astea, faptul că ea este mai mare decât el nu l-a intimidat, el dorindu-și un viitor alături de Svetlana.

Relația lor din start a început cu minciuni, susține Patric. După o lună de relație, el a aflat că Svetlana avea, de fapt, un iubit, cu care se vedea ocazional. După ce a aflat acest lucru, Patric nu a vorbit cu ea câteva zile. Totuși, o prietenă apropiată lui l-a convins că, dacă este într-adevăr îndrăgostit, nu trebuie să rateze șansa de a fi împreună cu Svetlana. 

„Noi iar am început să ne vedem. Am hotărât să mergem împreună la munte. Eu în toată perioada ceea eram foarte romantic, un lucru pe care cred că nu o să-l mai fac cu cineva. (…) Chiar și când am mers la munte, am găsit flori. Atunci ea la fel a rămas impresionată. Doar că, atunci când ne întorceam la Chișinău, eu iarăși am văzut că ea vorbește cu un bărbat - altul. Iarăși a început scandalul. Nu înțelegeam dacă suntem noi într-o relație sau nu, dar eu o iubeam”, explică Patric. 

Asemenea situații au apărut și pe parcurs, chiar și când cei doi locuiau împreună. 

„Eu știam din start că ea are doar o fată, însă când am ajuns să merg la ea acasă, am aflat că, de fapt, are și un băiat. Acest lucru nu m-a afectat. Pentru mine copiii sunt o bucurie, sunt viitorul nostru. Sincer, i-am îndrăgit foarte mult pe copiii ei. Am avut o legătură strânsă cu ei”, recunoaște el.

După nouă luni de relație, Patric a aflat că Svetlana este însărcinată. Chiar dacă nu planificaseră să aibă un copil împreună anume în acea perioadă, el s-a bucurat mult când a auzit vestea.

Cei doi atunci nu erau nici măcar logodiți. Atunci când Svetlana a aflat că este însărcinată, a început să aibă cerințe mult mai mari de la Patric, zice el.

„Eu nu eram niciodată zgârcit, însă eu nu am iubit când mi se puneau cerințe, când mă obliga, mă impunea. Atunci eu m-am responsabilizat. Dar eu nu pot să spun că aveam o situație financiară rea, ca să ne încordăm. Totuși, ea a început să facă din tot tragedie. Atunci la noi au început problemele”, povestește Patric. 

Potrivit lui, neînțelegerile erau legate și de meseria lui: „Într-o seară eram la un eveniment și m-am reținut acolo pentru că m-au rugat să mai rămân. Atunci a fost un scandal mare. Atunci eu am plecat definitiv de la ea. Asta este profesia mea. Eu nu pot face nimic cu asta”.

După acel scandal, Svetlana i-a spus lui Patric că vrea să facă avort. El însă nu era de acord cu acest lucru, întrucât iubește copiii.

„Desigur că m-am întors la ea atunci, am continuat relația. Ea cumva m-a silit să ne mutăm împreună. Eu încercam să-i zic că trebuie să o luăm mai încet, dar ea insista”, povestește el. 

În momentul în care cei doi s-au mutat împreună, după spusele lui Patric, a început un adevărat calvar în viața sa. Atunci el se simțea folosit și dator față de Svetlana. 

„Am început să mă simt ca un măgar, care tot trage pentru ea, sub pretextul că ea este însărcinată și îmi poartă copilul. Cum am mai spus, eu mereu am fost pentru ceea ca bărbatul să ia răspundere pentru familie, însă nu sunt de acord ca din bărbat să se facă o cârpă”, afirmă el.

Problemele între ei apăreau și din cauza banilor. Patric spune că Svetlana considera că el trebuie să suporte toate cheltuielile, iar ea să nu contribuie cu nimic în viața de familie.

„(…) Ea mereu se victimiza, că este însărcinată, că îi este greu, dar din colo se ducea la lucru și era bine mersi. Eu mi-am format așa o părere că femeile prea tare se victimizează, se încoronează pentru că ele sunt însărcinate și pentru că ele nasc. Cred că este o părere corectă. Eu niciodată nu am considerat că dacă femeia naște, ea trebuie dusă mereu în brațe. Da, cu ea trebuie să te comporți frumos, să fii atent, pentru că ea este gingașă, dar nu trebuie de întrecut limita”, susține Patric. 

La un moment dat, văzând că Svetlana, fiind însărcinată și că deja locuiesc împreună, este infidelă, Patric a înțeles că ori o părăsește, ori își asumă responsabilitatea pentru copil și merg împreună mai departe. 

Atunci a dispărut toată dragostea, entuziasmul și chimia dintre ei, zice Patric. Totul după ce el a găsit câteva telefoane mobile, pe care Svetlana le-a ascuns și prin intermediul cărora vorbea cu alți bărbați.

„Eu trei ani de zile cât m-am dedicat acestei familii nu am făcut nimic pentru cariera mea. Erau multe cheltuieli, erau multe mofturi. Ei desigur că îi cumpăram totul: parfumuri, rochii, genți scumpe. Pe mine lucrurile acestea nu mă aranjau deloc, pentru că ea avea dulapul plin cu haine, dar ea tot își cumpăra ceva nou”, povestește interpretul. 

Prin urmare, Patric și-a dat seama că nu poate fi într-o relație cu Svetlana, întrucât ambii au viziuni foarte diferite despre viață.

Aflați în monolog ce a urmat și ce dezvăluiri a mai făcut artistul despre relația sa cu Svetlana: