mamaplus

Pasha Parfeni și soția sa, Iuliana, se despart, după 15 ani împreună. Artistul: „La un moment dat, ceva nu a mers bine”

-
//
16.05.2024

Pasha Parfeni și soția sa, Iuliana, au decis să se despartă, după 15 ani de relație. Anunțul a fost făcut de cântăreț pe pagina sa de Facebook. În postare, Pasha spune că el și soția sa au luat decizia de comun acord, însă nu a dezvăluit motivele care au stat la baza despărțirii.

mamaplus

„Alături de ea am dezvoltat proiecte fantastice și am lansat piese frumoase și anume așa vreau să ne țineți minte și sunt foarte recunoscător pentru tot, doar că la un moment dat, ceva nu a mers bine. Așa ceva se întâmplă”, a spus artistul în video de pe Facebook.

Pasha Parfeni a mai menționat că îi este greu să vorbească despre despărțirea de soție alături de care a trăit momente frumoase. 

„Am avut 15 ani plini de dragoste, de momente frumoase și mai puțin frumoase, doar că sunt momente care ne aparțin doar nouă, așa că nu vreau să vă dau mai multe detalii”, a spus cântărețul.

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru s-au căsătorit în 2017, după o relație de 7 ani. 

Pasha este un artist extrem de apreciat în Republica Moldova, inclusiv pentru poziția sa civică. Acesta a fost reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision de două ori: în 2012 când a luat locul 11 cu „Lăutar”, și în anul 2023, când a ocupat locul 18 cu piesa „Soarele și Luna”. 

sursa