mamaplus

Paris Hilton va purta cel mai probabil 10 rochii la nunta ei

-
//
19.08.2021

Paris Hilton va purta „cel mai probabil zece rochii” la nunta ei cu Carter Reum. Antreprenoarea în vârstă de 40 de ani a făcut dezvăluirea la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. În timpul discuției, Paris a vorbit despre cel mai important eveniment din viața ei, după ce s-a logodit cu iubitul său.

„Va fi o poveste de trei zile. Am planificat multe. Vor fi multe rochii. Probabil 10. Îmi place să-mi schimb des ținutele”, a recunoscut ea, glumind că iubitul ei nu va avea atâtea costume pentru că nu trebuie să se ocupe de imaginea sa așa cum i se întâmplă ei.

„Simt că pentru documentarul meu, This Is Paris, care are un final uimitor, aș vrea totuși ca fanii să vadă că mi-am găsit prințul pereche, că există și finalul de basm”, a continuat ea. 

Carter Reum a cerut-o de soție în februarie, în timp ce ea aniversa 40 de ani, pe o insulă privată. 

Paris Hilton, moștenitoarea imperiului financiar construit de tatăl ei, și-a dorit ani de zile la rând să câștige și mai mulți bani, dar a mărturist  acum că vrea cu totul altceva de la viață.

Paris și Carter s-au cunoscut cu 15 ani înainte de a începe să se întâlnească. Carter este un prieten vechi al familiei Hilton. Reum a construit compania M13. Absovent al Universității Columbia, Reum este, de asemenea, autor și antreprenor, cunoscut și pentru crearea brandului de băuturi alcoolice VEEV Spirits, alături de fratele lui, Courtney.

Aceasta este a patra logodnă a lui Paris.