Paris Hilton se mărită

Paris Hilton se mărită

-
//
03.01.2018

Paris Hilton s-a logodit cu iubitul ei, actorul Chris Zylka și a anunțat acest lucru în a doua zi a noului an pe contul ei de Twitter. Moștenitoarea imperiului financiar Hilton a postat o fotografie surprinsă în momentul în care Zylka o cere în căsătorie în timp ce se aflau pe pârtia de schi.

Paris Hilton se mărită

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la petrecerea de după premiile Oscar și s-au reîntâlnit acum doi ani. La începutul anului 2017 aceștia și-au făcut publică relația și de atunci sunt nedespărțiți.

Paris Hilton se mărită

La începutul acestui an, actorul și-a făcut curaj și a cerut-o pe Paris în căsătorie în timp ce se aflau în vacanță la schi în stațiunea montană Aspen din Colorado.

”Paris a confirmat informația pe contul ei pe Twitter pe 2 ianuarie. ”Sunt atât de încântat să fiu logodită cu dragostea vieții mele și cu cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simțit niciodată atât de fericită, în siguranță și iubită. El este perfect pentru mine în orice fel și mi-a arătat că basmele există cu adevărat!”, a scris Paris.

Paris Hilton se mărită

Într-o altă postare, alături de fotografia în care actorul stă într-un genunchi în zăpadă și o cere în căsătorie, Paris spune că ”I-am spus DA! Sunt atât de fericită și încântată să fiu logodită cu dragostea vieții mele. Cel mai bun prieten și sufletul meu pereche. Este perfect pentru mine în orice fel. Atât de dedicat, loial, iubitor și cu suflet bun. Mă simt ca cea mai norocoasă fată din lume! Esti visul meu devenit realitate!”.

Paris Hilton se mărită

Sursa: libertatea.ro