mamaplus

Paris Hilton a postat prima poză de la nunta ei, în rochie de mireasă

-
//
12.11.2021

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit pe 11 noiembrie 2021 la reședința din Bel Air a răposatului ei bunic. Vizibil fericită și entuziasmată, vedeta a postat pe 12 noiembrie 2021 prima poză de la nunta ei, care o arată îmbrăcată în rochie de mireasă.

Paris Hilton este oficial căsătorită cu Carter Reum și pare a fi foarte fericită. Ea a împărtășit prima poză de la nuntă cu fanii de pe instagram. Evenimentul luxos a avut loc 11 noiembrie 2021, la reședința răposatului ei bunic, Barron Hillton din Bel Air.

Moștenitoarea imperiului Hilton în vârstă de 40 de ani și Carter Reun și-au spus „DA” în cadrul ceremoniei fastuoase, unde Parios Hilton a purtat o superbă rochie de mireasă, semnată Oscar de la Renta.

mamaplus

Mireasa nu a neglijat nici ținutele domnișoarelor de onoare: Halle Hammond, Tessa Grafin (soția fratelui ei Barron Hilton ll), Whitney Davis (fiica lui Kim Richard) și Farrah Aldjufrie (fiica lui Kyle Richards) care au avut rochii de la brandul Alice+Olivia, conform Hellomagazine.

Cum a arătat Paris Hilton în rochie de mireasă

Pe 12 noiembrie 2021, Paris Hilton și-a bucurat fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare îmbrăcată în rochia de mireasă splendidă, semnată Oscar de la Renta.

În descrierea forografiei, apreciată de peste 80k de prieteni și fani, Paris Hilton își exprima iubirea pentru proaspătul ei soț, Carter Reunm, și extuziasmul pentru noua etapă din viața lor.

mamaplus

Paris Hilton și actualui ei soț, Carter Reum, se cunosc de 15 ani și au reluat legătura în noiembrie 2019. Se pare că cei doi s-au înțeles atât de bine, încât în februarie 2021 Carter Reum a cerut-o în căsătorie pe Paris Hilton.