mamaplus

Orlando Bloom, un tătic exemplar! Ce surpriză adorabilă i-a pregătit fiicei sale

-
//
27.10.2021

Cât este de drăguț Orlando Bloom! Actorul se află în al nouălea cer de când a devenit tătic de fetiță şi i-a pregătit acesteia o surpriză pe cinste. Deşi are o avere considerabilă, starul a preferat să muncească singur, fără ajutoare de specialitate ca să-i amenajeze fetiței sale de numai un an camera.

Imaginile adorabile au devenit virale pe Internet. Îl vedem pe Orlando cum zugrăveşte şi lipeşte abțibilduri pe peretele micuței. Actorul are o relație cu cântăreața Katy Perry şi au devenit fericiții părinți ai micuței Daisy Dove din 2020.

mamaplus

Actorul de 44 de ani are o avere estimată la 40 de milioane de dolari, iar Katy, la doar 36 de ani, aproape 330 de milioane de dolari. Cu toate acestea, se implică direct în treburile casei.

Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are şi un băiețel de 10 ani. Cu Katy se cunoaşte din 2016, au avut o relație cu pauze, însă din 2018 au redevenit oficial un cuplu. Cei doi sunt acum logodiți, iar venirea pe lume a fetiței i-a apropiat mai mult ca niciodată.

mamaplus