mamaplus

Orlando Bloom se plânge că, de când a devenit tată, partidele de sex cu soția sa au rămas doar o amintire

-
//
22.03.2021

Fără îndoială, la fel ca mulți proaspeți părinți, Orlando Bloom și Katy Perry se confruntă cu noi provocări, aşa că momentele de intimitate sunt tot mai rare. Când a fost întrebat cât de des au relații sexuale, Orlando a spus pentru The Guardian: „Nu suficient. Totuşi, abia am devenit părinți”.

Orlando Bloom a recunoscut că de când a devenit tată partidele de sex cu logodnica Katy Perry au devenit tot mai rare. Actorul admite că „nu fac sex suficient” în acest moment. Cei doi au devenit părinții unei fetițe acum jumătate de an.

În trecut, Orlando, în vârstă de 44 de ani, îşi lăuda viața sexuală cu Katy, în vârstă de 36 de ani, şi explica cum le-a întărit relația.

„Aş spune că sexul este esențial, pentru că astfel te poți conecta cu celălalt. Intimitatea este o parte importantă a vieții, dacă poti fi intim cu cineva atunci eşti binecuvântat, nu?”, povestea Orlando.

Starul american a recunoscut într-un interviu că era un nefericit înainte să o întâlnească pe artista de 35 de ani. Actorul mai are un fiu de 9 ani, Flynn, cu fosta sa soție, modelul Miranda Kerr.