mamaplus

Orlando Bloom, mesaj emoționant: ”Această mamă își dorește ca micuții ei să fie în siguranță”

-
//
25.03.2022

Ambasadorul Bunăvoinței UNICEF, actorul Orlando Bloom, se află într-o vizită în Republica Moldova. După ce a vizitat centrele de plasament din țara noastră, celebrul actor a fost prezent pe parcursul zilei de ieri la punctul de trecere a frontierei de la Palanca, unde s-a întâlnit cu mame și copii care au fugit din calea războiului din țara vecină.

”La frontieră am întâlnit astăzi (n.r.: 24 martie) o mamă și cei trei copii ai săi care au părăsit Ucraina noaptea trecută după ce casa vecinilor a fost bombardată. Ei nu cunosc unde vor merge și ce vor face mai departe, dar această mamă își dorește ca micuții ei să fie în siguranță.”, se arată în cel mai recent mesaj publicat de Orlando Bloom pe contul său de Instagram.

Actorul a mai menționat și faptul că UNICEF a inițiat o strângere de fonduri pentru refugiații din Ucraina, întrucât timp de o lună de la începutul conflictului militar, peste 1,8 milioane de copii au fost nevoiți să-și părăsească țara.

Centrele de prim ajutor „Punct Albastru” instituite de UNICEF la punctele de trecere a frontierei și Centrele pentru refugiați, au rolul de a oferi servicii de consiliere, spații prietenoase copiilor și produse de primă necesitate.

mamaplus
mamaplus