mamaplus

Olga Ciolacu împlinește astăzi 70 de ani

-
//
10.10.2019

De mai bine de jumătate de secol, artista Olga Ciolacu este alături de inimile a sute de admiratori din întreaga lume, pentru că melodiile ei îndrăgite nu au hotare. Astăzi, interpreta își sărbătorește jubileul de 70 de ani, cu amintiri frumoase de care se poate mândri, o carieră minunată în muzică și un soț iubitor, care îi este și impresar de-a lungul vieții. Cu ocazia acestui jubileu frumos, în această lună Olga Ciolacu va susține mai multe concerte în Republica Moldova și România.

mamaplus

Mai mult decât o poveste de dragoste…

Soțul său Valentin Bătrânac, își amintește cu drag de prima lor întâlnire. ”Eu lucram deja la televiziune. Şi, stând pe hol la o ţigară, am observat o fată înaltă, suplă, care tocmai urca scările. Observând că o ţintuiesc cu privirea, s-a oprit preţ de câteva clipe după care a plecat. Eram nedumerit de faptul că nu aflasem despre noul angajat al televiziunii. Şi deoarece era în ajunul sărbătorilor de iarnă, m-am dus direct la ea şi i-am spus că Anul Nou îl vom petrece împreună ca, de altfel, şi tot restul vieţii. La 8 martie ne-am înscris, iar pe 9 mai am făcut nunta”.

mamaplus

În acest an, în data de 9 mai, Olga și Valentin au sărbătorit 45 de ani de căsnicie, pe care i-au trăit în armonie și înțelegere. Au fost împreună atât acasă, cât și la muncă.

”Eu am fost condamnat să fiu soţul a două femei cu totul diferite - soţia Olga Ciolacu şi vedeta Olga Ciolacu. Prima este gospodină, frumoasă, soţie şi mamă, cea de-a doua este promptă, inteligentă şi categorică. Acolo nu mai sunt soţul ei, ci doar impresarul Valentin Bătrânac. Recunosc că e dificil să fiu soţul celor două, uneori îmi reuşeşte, alteori mai puţin”, spunea Valentin într-un interviu.

Se alintă cu cuvinte dulci chiar și acum, după patru decenii împreună, el spunându-I dezmierdător – Lica. Coincidență sau nu, și fiica lor, Alexandrina a fost mireasă tot în data de 9 mai, în anul 2015.

mamaplus

Olga Ciolacu s-a născut la 10 octombrie 1949 în satul Lozova, raionul Strășeni. Ea este o interpretă de muzică ușoară și populară din Republica Moldova. A devenit Artistă Emerită a RSSM în 1988 și Artistă a Poporului din Republica Moldova în 1995. Pentru merite deosebite în întreaga carieră muzicală, artistei i s-a conferit astăzi Ordinul Republicii, din partea Președintelui Moldovei.

Sursa: mamaplus.md