mamaplus

Olga Busuioc, foarte emoționată: ”Am primit inelul de logodnă, pe neașteptate...”

-
//
19.01.2021

Celebra soprană Olga Busuioc locuiește în Germania de câțiva ani buni și spune că este foarte mulțumită de viața de acolo, mai ales că tot în această țară l-a întâlnit pe viitorul său soț. Chiar dacă este foarte prezentă pe rețelele sociale, ea a reușit totuși să țină în taină un detaliu foarte important din relația sa cu Dominik și anume faptul că se căsătoresc. Cu ochii înlăcrimați și foarte emoționată, Olga și-a împărtășit secretul cu prietenii săi virtuali.

”Pentru unii bărbați este importantă căsătoria, să o facă frumoasă... Pentru mine etapa asta este una depășită și alte lucruri sunt mai importante, dar Dominik mi-a zis: `Eu vreau să mă căsătoresc cu tine!` și de aia suntem deja în proces care durează din vară. Am primit inelul de logodnă, a fost foarte frumos și pe neașteptate...”

mamaplus
mamaplus

Chiar dacă anul 2020 a fost unul foarte greu pentru oamenii de artă, iar Olga spune că aproape toate spectacolele au fost anulate și în cel mai bun caz amânate, viața personală a acoperit cumva acest gol și i-a adus împlinire și armonie în suflet.

”La 33 de ani am înțeles ce mă face cu adevărat fericită și împlinită. Acum toate lucrurile au căpătat alte culori. Acum puterea mea a devenit slăbiciune, iar asta e tare fain. Am alte priorități și accept că sunt o norocoasă”, scria anterior soprana pe Instagram.

Menționăm că soprana Olga Busuioc a fost căsătorită anterior cu interpretul Igor Stribițchi.