Olga Busuioc, despre vacanțele sale. Vezi de destinații recomandă

Olga Busuioc, despre vacanțele sale. Vezi de destinații recomandă

-
//
06.07.2015

Pentru Olga Busuioc întotdeauna a existat un raport între muncă și odihnă.Tocmai din acest motiv se poate mândri cu un număr mare de țări vizitate.

Olga Busuioc, despre vacanțele sale. Vezi de destinații recomandă

Solicitată de SHOK.md, Olga ne-a făcut o călătorie imaginară prin țările pe care ea, personal, le-a descoperit și îndeamnă și pe alții să le viziteze, fiindcă merită.

"Toate au avut locuri magice. În majoritatea am călătorit cu mașina, astfel am avut posibilitatea să le vedem amănunțit. Asta e cea mai interesantă vacanță (cu mașina) Cei din Spania sunt foarte apropiați ca temperament. Barcelona,Valencia mi-a plăcut foarte mult, mai ales că am petrecut perioade destul de lungi și am reușit să-i cunosc destul de bine. Pentru mine sunt importanți oamenii, arhitectura și tradițiile. Cei care zâmbesc cu și fără motiv pe stradă, sunt binevoitori și te învață să te bucuri de viață în fiecare zi, în fiecare clipă (Valencia și Alicante) Desigur dacă vorbim de cultura bucatelor, aici lideri sunt Italia și Franța. Iar ca vacanță pe litoral eu aș recomanda Grecia, Croația și Muntenegru. Pentru cultură, muzee, palate – Austria (Viena). Pentru camping, păduri (verdeață), liniște și o climă mai rece – Norvegia. Iar pentru cele mai gustoase fructe și cel mai bun vin – Moldova”, a declarat Olga.

Sursa: Shok.md