O viitoare mamă nevăzătoare merge la o ecografie de rutină, dar priviţi ce face doctorul…

O viitoare mamă nevăzătoare merge la o ecografie de rutină, dar priviţi ce face doctorul…

-
//
08.05.2015

Trăirile oricărei viitoare mamici în momentul în care poate să-şi vadă copilul nenăscut prin intermediul ecografului sunt un amestec de teamă, emoţii, sentimente dulci de dragoste, lacrimi, vise. Dar dacă ochii nu pot vedea în mod direct acest miracol, există oameni minunaţi care găsesc cea mai incredibilă metodă ca visul unei gravide nevăzătoare să devină realitate.

Tatiana este o viitoare mămica, din nefericire nevăzătoare, care vine la un control de rutină în cabinetul medical unde urmează să i se facă o ecografie. Aici începe conversaţia cu medicul, căruia îi mărturiseşte cât de mult aşteaptă momentul când îşi va ţine copilul în braţe, îi va simţi mirosul pielii şi îl va putea contempla doar cu… palmele.

La o ecografie obişnuită care are ca rezultat material o poză sau o înregistrare pe DVD, Tatiana ar fi fost în imposibilitatea de a vedea cum arată chipul băiatului ei, Murilo. Medicul a găsit de cuviinţă să îi facă o surpriză extraordinară acestei mămici şi cu ajutorul unei imprimante 3D de ultimă generaţie, îi dăruieşte Tatianei chipul copilului ei nenăscut în varianta tridimensională.

cest dar minunat o emoţionează pe Tatiana până la lacrimi, când are prilejul să „vadă” cu ajutorul palmelor chipul mic şi gingaş al micuţului pe care aşteaptă cu atâta emoţie să îl strângă în braţe. Toate întrebările ei legitime despre cum arată ochii, gura, năsucul copilului ei au acum răspuns prin intermediul acestui dar nepreţuit. Emoţionant!