mamaplus

O tânără și-a ucis bebelușul după ce i-a dat o supradoză de paracetamol

-
//
12.05.2023

O mamă adolescentă din Marea Britanie a recunoscut, miercuri, că și-a ucis bebelușul în vârstă de 38 de zile, după ce i-a dat o supradoză de paracetamol.

 

mamaplus

Ellie Jacobs, în vârstă de 19 ani, a negat uciderea lui Archie Jacobs atunci când a murit, în iunie 2020.

Miercuri, însă, fata a recunoscut fapta, scrie protv.ro, conform dailymail.co.uk.

„Archie s-a născut pe 28 aprilie 2020 și a murit pe 5 iunie, pe când avea doar cinci săptămâni. A murit din cauza unei supradoze de paracetamol. Sfărâmițate, pastilele de paracetamol i-au fost puse în biberon în seara zilei de 4 iunie sau în dimineața zilei de 5 iunie”, a declarat un procuror.

Acesta a mai spus că Ellie Jacobs a recunoscut că i-a pus în biberon doar un vârf de paracetamol.

Când trupul bebelușului a fost examinat au fost descoperite mai multe fracturi – una la piciorul drept, altele la piciorul stâng. Au fost cauzate cu trei până la șapte zile înainte de moartea sa.

Ellie Jacobs avea 16 ani atunci când l-a născut pe Archie și locuia într-un parc de rulote. Cu puțin timp înainte să vină pe lume copilul, tatăl lui a abandonat-o pe adolescentă.

Mama lui Ellie Jacobs și tatăl ei vitreg locuiau în același parc de rulote. Femeia a susținut-o atât pe fiica sa, cât și pe nepotul său până pe 10 mai 2020, atunci când a murit într-un accident provocat de fostul partener al fetei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condamnat la 10 ani și jumătate de închisoare.

Judecătorul care s-a ocupat de cazul adolescentei a declarat că fata a recunoscut că fiul ei a murit din cauză că i-a administrat o supradoză de paracetamol, dar că nu aceasta a fost intenția ei.

Ellie Jacobs își va afla pedeapsa pe 24 mai. Până atunci rămâne în custodia poliției.