mamaplus

O tânără a născut într-o benzinărie şi şi-a aruncat fetița la gunoi

-
//
08.07.2021

O tânără în vârstă de 30 de ani a născut într-o benzinărie din orașul Satu Mare, România şi şi-a aruncat fetiţa la gunoi, când se întorcea din Germania de la muncă. Totul s-a întâmplat în luna august a anului trecut, atunci când tânăra se întorcea de la muncă, din Germania, cu un autocar, şi a coborât într-o benzinărie din Satu Mare pentru a merge la toaletă. Cazul a fost făcut public abia acum, iar judecătorii au condamnat-o la patru ani de închisoare.

Tânăra a adus pe lume o fetiță la veceul din benzinărie, însă în loc să ceară ajutorul medicilor şi să aibă grijă de micuță, a preferat să o arunce la un coş de gunoi şi apoi să se întoarcă în autocar şi să îşi continue drumul către casă.

Pe drum însă a început să îi fie rău, iar şoferul a sunat la numărul unic de urgență 112. Un echipaj medical a transportat-o atunci pe tânără la spital, acolo unde medicii au descoperit că născuse recent şi i-au alertat pe polițişti.

Între timp, fetița aruncată la coşul de gunoi din benzinărie a fost găsită de un angajat care a auzit-o când plângea. Astfel, polițiştii au deschis o anchetă, iar tânăra din Botoşani a fost trimisă în judecată. Fetița, care a avut la naştere o greutate de trei kilograme, a fost transportată la spital, iar medicii au stabilit, după consultație, că este sănătoasă. Femeia a fost judecată pentru fapta sa, iar judecătorii din Satu Mare au condamnat-o, în urmă cu câteva zile, la patru ani de închisoare.

Mai mult, au obligat-o la plata unor daune în valoare de 50.000 de lei românești. Tânăra nu a recunoscut niciun moment acuzația şi a atacat decizia în speranța că va obține o pedeapsă mai mică sau chiar va fi achitată.

Fetița ei a fost dată în grija rudelor sale din Botoşani.