mamaplus

O tânără a murit, după ce a mâncat cereale la micul dejun

-
//
10.03.2023

O tragedie a șocat România! Diana Farcaș a murit, după ce a mâncat cereale la micul dejun. Tânăra avea doar 20 de ani și era studentă la Facultatea de Geografie, iar colegii și apropiații ei sunt copleșiți de durere. Vestea tragică a fost dată chiar de mama ei.

mamaplus

Diana Farcaș a murit zilele trecute, după ce mama ei i-a adus micul dejun în cameră. Ulterior, a găsit-o inconștientă și s-a speriat, astfel că a sunat la numărul unic de urgență 112. Medicii au ajuns imediat la locuința fetei, însă nu au mai putut să îi salveze viața.

Potrivit comunicatului transmis de Poliție, se pare că Diana Farcaș ar fi murit după ce s-a înecat cu fulgi de ovăz, astfel căile repsiratorii și cavitatea bucală i-au fost blocate. Totul s-a întâmplat dimineața la ora 10:30, iar ulterior îi va fi efectuată necropsia.

”La data de 7 martie, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama ei a găsit-o în cameră, în jurul orei 10:30”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu, potrivit bzi.ro.

Mama ei a fost cea care a anunțat moartea Dianei. Femeia a sunat la secretariatul facultății, iar imediat colegii au aflat și au fost șocați. Apropiații ei au transmis că nu știu exact ce s-a întâmplat, însă toată lumea este șocată și regretă pierderea Dianei.

”Din ce am înțeles, mama ei a sunat la secretariat și a anunțat decesul… Colegii nu știau ce s-a întâmplat, nici acum nu știu foarte bine. Toată lumea este șocată”, a declarat un student, potrivit sursei citate.